View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nightvol
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:58 am Post subject: re |
|
|
de fapt ma gandeam chiar la 5 milioane cum a fost. in felul asta ar iesi deasupra cel care are o strategie mai buna, cel care isi cheltuieste banii de inceput mai intelept. ai destul timp sa te dezvolti dupa aceea |
|
Back to top |
|
 |
budist
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:10 pm Post subject: |
|
|
banii sunt limitatzi la inceput, tu alegi strategia, totzi incep la fel. mi se pare cel mai corect. Plus ca asha vor fi shanse mai mici de cheateri. |
|
Back to top |
|
 |
nightvol
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:33 pm Post subject: re |
|
|
ai dreptate cu trisorii, totusi parca zisese bashar ca implementeaza ceva, dar totusi e gresu sa iti faci o strategie inca de la inceput cand poti cu banii pe care ii primesti sa iti faci doar 2 soldati. |
|
Back to top |
|
 |
budist
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:46 pm Post subject: |
|
|
cu banii de la inceput potzi sa-tzi faci 30 de soldatzi. Tu vrei de la inceput sa-i ai pe cei mai buni, atuncea unde mai e diversitatea??? |
|
Back to top |
|
 |
nightvol
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:06 pm Post subject: re |
|
|
da, poate ai si tu dreaptate, eu am o problema cu rabdarea hihi. de asta ziceam. desigur o sa joc jocul si de plecand cu 100.000 ca deja m-a "prins" dar pt mine era mai placut sa incep cu mai multi bani  |
|
Back to top |
|
 |
alegzander
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:44 pm Post subject: |
|
|
FRATILOR MOR
mi-a luat cam o saptamana sa fac 40mii xp
acu ia uitati
Exp needed: 64136
Asta in cat timp o mai fac?
(tre sa mentionez ca cel mai mult am luat 357 xp)
tre sa imi cer scuze la multa lume pt ultimele atacuri de xp , da nu am ce face, incerc sa nu atac pt bani, sa dau cand lumea e poor, decent , da cu 2 mii si ceva de soldati ai mei tot fac pagube!
Am doar cativa care sunt cu putin sub off meu si pe aia iau ceva xp |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:05 am Post subject: |
|
|
toate pragurile de exp le voi reface si le voi posta pe toate pe forum sa le vedeti |
|
Back to top |
|
 |
nightvol
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:24 am Post subject: re |
|
|
eu sunt de vreo 2 zile la nivelul 14 parca si imi mai terbuie 61 de mii dar nu mai atac pt exp ca deja pierd prea multi soldati. oricum bashar a zis ca o sa refaca toate calculele la exp asa ca nici nu ma chinui sa merg mai departe deocamdata  |
|
Back to top |
|
 |
iulian
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:44 am Post subject: |
|
|
Pai ce facem ?! Asteptam noile formule sau ii dam asa in continuare ?!
Pragurile sunt imense, xp se ia putin, cred ca mai bine mai asteptam putin !!! |
|
Back to top |
|
 |
lord_seth
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:31 pm Post subject: |
|
|
Formula de calcul a pragurilor de exp dintre nivele este exponentiala si ar trebui sa fie liniara, sau chiar logaritmica - tinind cont ca suntem totusi putini -
Problema cu diversitatea la soldati trebuie discutata nitel, pt ca asa cum este implementata acum este perfect inutila. Chiar daca la inceput iti faci citiva soldati mai slabi ca sa poti ataca, mai tirziu iti vei face doar din cei mai buni. Diversitate, da! Dar sa se schimbe ceva!
Oare n-ar fi bine sa arate cam asa: multe soiuri de soldati ce se pot upgrada de un numar de ori (cam ca la Disciples), din care doar o parte pot fi disponibili la un moment dat ( in functie de nivel)?
Ideea e putin mai complicata, dar daca credeti ca suna bine revin cu multe amanunte... si formule!!! |
|
Back to top |
|
 |
vandasnic
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:14 pm Post subject: |
|
|
mai este o inconvenienta......esti lvl 1, dai 30 turnuri de atac si ai ajuns lvl6, nici asa nu e corect.te iau aia de lvl 14 in suturi......facut cumva sa cresti greu in xp la fiecare nivel in parte.....greu in sensul bun al cuvantului, in nici un caz 60.000........intelegeti voi ideea |
|
Back to top |
|
 |
piem
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:31 pm Post subject: |
|
|
Cum e acum jocul, primele 7 nivele le faci foarte repede, mai ales primele 5, iar urmatoarele de la 7 in sus le faci extrem de greu, mai ales de la 11 in sus.
PS. Deja am inceput sa fac spam... |
|
Back to top |
|
 |
vandasnic
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:25 pm Post subject: |
|
|
alta idee ar fi sa atacam pt land nu pt bani, ca se duce de rapa joku..
si inca una: sa nu poti ataca decat la 3 nivele diferenta, 5 e deja prea mult
foarte mult  |
|
Back to top |
|
 |
budist
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:09 pm Post subject: |
|
|
prea mult acuma, ca tot se intampla intre 14 shi 1. |