View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sickness
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 12:37 pm Post subject: O suggestion |
|
|
[RO] : Bashar ce ai zice ca pe langa cei 10% din income pe turn care se duc direct in banca sa primesti si o dobanda la banii pe care ii ai ... sau exista deja o chesti de genu si eu nu mi-am dat seama
[EN] : Bashar what do you think besides the 10% of the income interest that goes directly to your bank adding an interest to the money you have in the bank each day or week or something like that ... or does this option exist and i haven't figured it out  |
|
Back to top |
|
 |
snootzy
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 1:42 pm Post subject: |
|
|
pai eu zic ca ar fi foarte misto faza cu dobanda ... dar nu pentru toti sa-ti vina dobanda ci doar pentru anumiti bani pe care ii pui sa-ti vina dobanda pt. ei pe o anumita perioada de timp si de acei bani sa nu te poti atinge .... adik spre exemplu .... am 1 miliard in banca ..... pe aia poti sai scoti cand vrei ... dar din aia un miliard 500.000.000 ii depozitezi in alt depozit cu dobanda pe o luna de zile ..... si iti da spre exemplu dobanda de 10% ... dar tu sa nu te poti atinge de banii aia decat dupa ce trece o luna si atunci direct se transfera in contul bancii dobanda si atunci numa sa te poti folosii de toti ! |
|
Back to top |
|
 |
sickness
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 3:37 pm Post subject: |
|
|
[RO] Asteptam sugestii si reclamatii
[EN] Waiting for suggestions and arguments |
|