View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
herpes
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 5:50 am Post subject: Aditional informations: |
|
|
deci totusi cum reusesc sa apara ceva in casuta de "Aditional informations" ?
spionez un jucator :
Military Op = Provides information about the number of troops that a castle has.
Scout = Provides information about the general status of the castle.
Tech Agent = Aquire top secret information about enemy research!
fac toate astea ... si totusi daca dau un refresh la Aditional information tot nu apare nimica ....
are ceva rost acel tabel sau va avea cand vor fi aliantele si voi vedea informatii despre aliatii mei ? |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 4:12 pm Post subject: |
|
|
acel tabel era de pe vremea cu vechiul mod de a spiona
nu are rost acum
dar bine ca mi-ai amintit pt ca este o buna idee ca dupa ce ai spionat pe cineva sa iti ramana acolo ultimele informatii despre el si data cat ele au fost obtinute |
|
Back to top |
|
 |
herpes
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:24 pm Post subject: |
|
|
probabil e o prostie ce zic eu acuma dar daca ai face asa :
eu sa spionez pe cineva iar acel spion sa ramana in tabara lor si sa tot i-mi spuna cat defens / offens / spydefens ... etc are acea persoana iar cand acea persoana o sa aiba spy defence mai mare dacet spyofence-ul meu sa prinda spionu si sa-l ucida sa nu mai aflu informatii....
sau macar timp de cateva zile .... 2-3 zile reale eventual |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 11:39 am Post subject: |
|
|
da inteleg o sa ma gandesc la lucrul acesta.
sa iti infiltrezi un spion in regatul inamic si din cand in cand sa mai trimita diverse informatii actualizate.
si la fiecare regat sa vezi tot felul de date despre el si cat de vechi sunt informatiile respective(informatiile sa vina si de la misiunile normale de spionaj car si de la spionul infiltrat).
De exemplu this kingdom was last known to research House research level 20(information is 3 month old). |
|
Back to top |
|
 |
norbeert
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 3:46 pm Post subject: |
|
|
si atunci trebuie facut si reasearch pt. acesta, si counter research pt el. si in acest caz ar mai trebui sa bagi un spy comander care sa aiba skills numai pt asta  |
|
Back to top |
|
 |
|