View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dj_maryus
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 7:11 am Post subject: |
|
|
Bashar , faza asta cu votul ... cam la limita
YES - 56 votes
No - 53 votes
Nici nu stiam ca jucam asa de multi jocul
Problema e ca la un vot asa de strans vin vreo 2 tipi cu nu stiu cate ferme si au castigat votul
Asta cu votu poate fi usor influentata , fiindca la un total de 100 voturi nu e destul de greu ca o singura eprsoana sa castige votu de unu singur , e de ajuns sa pierzi o zi cu creat de conturi ... ca practic decizi de unu singur daca se reseteaza sau nu ...
Dar sunt aproape covins ca unu au folosit mai multe conturi sa voteze la greu , mai ales tinand cont cum "NO" a primit vreo 10 voturi in cateva ore , iar acu deabia se mai da cate un vot ...
Acu sa vedem cum iese ...  |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 2:05 pm Post subject: |
|
|
mi-am dat si eu seama dar partea buna este ca pot sa vad cine a votat si levelul lui.
O sa ma uit dupa e termin cu ranking system sa vad exact cu restartul cum stam. |
|
Back to top |
|
 |
djmaryus
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 3:05 pm Post subject: |
|
|
Aha , bun ... ar fi mai bine dc ai putea vedea si ip-urile , ca oricum fermele unui jucator bun sunt si ele la un level bun ... |
|
Back to top |
|
 |
betzivulanonim
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 4:49 pm Post subject: |
|
|
Se poate sa se vada IP-ul da e probl ca daka individu foloseste mai multe ferme pe site-ul asta inseamna ca folosesete si pe altele(care probabil au monitorizare IP). Deci daka foloseste un proxy nu prea ai ce face. |
|
Back to top |
|
 |
|