View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kriqs
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 4:00 pm Post subject: |
|
|
przepraszam cie za to. bo wiesz ja klikam i lece pokoloei na tych co sa very rich i tak mi sie kliknelo sorki za to jak by sie dalo to bym ci dal kaske z nawiazka.
OT:
gigattack - ten gosc mial niesamowitego fuksa zatakowal mnie w tedy kiedy ja atakowalem i mi kaske podpieprzyl bedzie ze 80mln starata nie wielka bo to okolo 1 domek ale zawsze cos .
Offence statistics
click here to view history
Efficency: 96 %
total battles: 1301
battles won: 1246
battles lost: 55
soldiers killed: 5134
soldiers lost: 2260
gold pillaged: 4.185.094.114
Defence statistics
click here to view history
Efficency: 0 %
total battles: 37
battles won: 0
battles lost: 37
soldiers killed: 114
soldiers lost: 44
gold lost: 147.386.390
niestety przy moim deffie
a u was jak to stoi ??
PS:
oranz^ : jak mozesz podac te wzory na ich podstawie moze napisze cos. bo ja narazie nie moge dojsc jak to sie liczy  _________________ sry for my eng, i can write but i read and say in this lang  |
|
Back to top |
|
 |
oranz^
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 5:07 pm Post subject: |
|
|
spox, ja sie tam nie gniewam bo i tak to co mi skosiles to marne miliony
Wzory Ci puszcze na PM bo niewiem czy autor chcialby aby byly publicznie widoczne. |
|
Back to top |
|
 |
kriqs
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 8:29 pm Post subject: |
|
|
http://kriqs.boo.pl/rc/
macie tam stronki gdzie mozecie obliczyc ile kasy zuzyjecie np rozbudowujac do 200 liczbe domow extra. i ile mozecie wybudowac domow za kase ktora macie . _________________ sry for my eng, i can write but i read and say in this lang  |
|
Back to top |
|
 |
kriqs
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 10:09 am Post subject: |
|
|
tak sobie mysle, moim zdaniem lepjej poczekac az sie uzbiera bulid 100 i trade 100 i wtedy inwestowac w domki, bo ja np mam ich 200 i teraz jak bede chcial zwiekszyc do 205 przy moim bulid 66 to bedzie mnie to kosztowac 500 mln a jak zwieksze bulid do 100 to tylko 250 mln czyli kupie 2x wiecej domkow a 2x wiecej to przy 500x4011 off to jest 2mln off a 1000 ludkow za ta sama cene to juz 4mln offa . ale to tylko moje spoztrzezenie . pewnie juz macie po 100 ja zrobilem blad i w mercow ladowalem za duzo .
pozdro _________________ sry for my eng, i can write but i read and say in this lang  |
|
Back to top |
|
 |
oranz^
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 5:42 pm Post subject: |
|
|
nom fakt, ja juz mam Builda 100
Co do programiku o ktorym pisalem wczesniej to juz jest gotowy w Turbo Pascalu co latwo mozna skompilowac na plik wykonywalny exe. Jednak jest pewien problem gdyz budowa pogramu i obliczenia wymagaly uzywania liczb rzeczywistych a w TP jest to mozliwe tylko na typie 'real' wiec wszelkie informacje wyswietlane sa w skladni xx,xxxe*06 co przeszkadza troche w odczytywaniu. Kolejna sprawa sa zaokraglenia ktore niedzialaja no i ostatnia sprawa: typ real nie nadaja sie do obliczen na duzych liczbach gdyz przy obliczeniach zrzeraja duzo procesora co w zwiazku z tym daje strasznie dlugi czas czekania na wynik (do godziny!). |
|
Back to top |
|
 |
kriqs
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 6:52 pm Post subject: |
|
|
no ja napisalem ten program ale wlasnie byly ograniczenia wiec dalem sobie spokuj i zrobilem to w php co dalo wynik pozytywny. Jest na mojej stronce pierszy plik kasa.php wpisujesz dane a on ci mowi ile mozesz domkow kupic oczywiscie na oko bo z drewnem i glazami jest cos nie tak .
w nrdomkow.php czy jakos tak, wpisuyjesz dane a on ci mowi na oko ile wydasz  _________________ sry for my eng, i can write but i read and say in this lang  |
|
Back to top |
|
 |
|