|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
black_phantom
|
Posted: Tue May 31, 2005 8:53 pm Post subject: |
|
|
Uite care mai e treaba ,asta trebuie facut cat mai repede,dak nu se vor pierde toti jucatorii.Incepand de pe la lvl 23-24 deja inecpi sa te poticnesti,la lvl 32 unde sunt acum nu mai am ce face,vb foarte serios.Nu am ce ataca,nici macar pt xp,pt ca as trece lvl dar nu as avea bani sa fac upgraduri-le..asta teoretic,pt ca practic as putea sa las sa moara si cand vin inapoi sa ii pun pe land,dar asta nu e strategia mea,eu joc ca si atacator din cauza stilului de joc actual
De ieri de cand au disparut fermele de bani din zona s-a incetinit si mai mult tot |
|
Back to top |
|
 |
connor_orion
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 3:52 pm Post subject: |
|
|
lordadrian... chestia asta cu attak-ul, cand il ataci pe unu si sa se intoarca dupa anumite tunuri e o idee destul de bunicica... ca, si io nu sunt unu care sta pe net tot timpul.. k nu am net aksa... io ma duc la sala... si cred k e mai mult in avantaju aluia care face chestia asta si care are dial up,... ca asa ar sti in cat timp i s-ar intoarce armata si sa intre atunci si sa atace, de fapt chestia asta nu avantajeaza pe nimeni dak stau sa ma gandesc mai bine... nu stiu ... think of something bashar.... |
|
Back to top |
|
 |
3mboy_attaker*ro*
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 9:26 am Post subject: |
|
|
acuma chestia cu casele m-am prins shi eu de ceva.....depinde de cum incepi.(am inceput un cont nou)...acum momentan am 110 case shi ma costa 30,000 wood
30,000 stone
668,000 gold
)) .....asha e mult mai bine..... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|