FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

casele
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Post new topic   Reply to topic    raceconflicts.com Forum Index -> Tavern
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lordadrian

PostPosted: Tue May 10, 2005 11:19 pm    Post subject: Reply with quote

P.S.
imi place chestia cu research...ca s-a facut in sfarsit!
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
anjel

PostPosted: Wed May 11, 2005 11:50 am    Post subject: Reply with quote

ideea cu extra-case in functie de cat pamant ai mi se pare chiar foarte buna. m-am gandit si eu sa o propun, dar vad ca mi-au luat'o altii inainte Smile. oricum, eu votez pentru Smile)
Back to top
View user's profile Send private message
anjel

PostPosted: Wed May 11, 2005 12:18 pm    Post subject: Reply with quote

iar pentru ca sa merite sa joci defensiv io zic ca ii suficient sa scazi pretul pentru trupele defensive (asta ii putin off-topic ... sorry)
Back to top
lordadrian

PostPosted: Wed May 11, 2005 5:26 pm    Post subject: Reply with quote

nu pretul e problema cand joci defensiv ci populatia!nu iti poti face populatie multa si, jucand def tie nu iti trebuie numai soldati ci si mineri!pe cand altii isi pun toata populatia la campioni!normal ca au ofensul mai mare decat orice defence!
Back to top
anjel

PostPosted: Thu May 12, 2005 2:02 pm    Post subject: Reply with quote

Campionii costa ... chiar destul de mult ...
Ca sa'i faci ai 2 posibilitati: ori ii ataci pe altii, ori pui tarani pe pamanturi ...
Eu spre exemplu joc ofensiv. Dar am o gramada de tarani pe pamanturi, pentru ca banii din atacuri nu ajung ca sa iti faci trupe (e adevarat ca nu stau tot timpul pe pamanturi ca la apararea mea ... ar fi sinucidere Very Happy) ...

Fiind trupele defensive mai ieftine, cei care joaca defensiv au posibilitatea sa faca mai multe trupe, deci defense mai mare, deci mai putini bani pentru cei care ataca ... Chestia asta combinata cu ideea da case in functie de pamant, io zic ca duce la o chestie faina ... si pentru defense si pentru offence ...
Back to top
anjel

PostPosted: Thu May 12, 2005 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

ca o completare:

de ce spun de pretul trupelor defensive, pentru ca mi-am mai facut un cont ca sa vad cum e cand joci defensiv si m'am orientat strict pe defense.

Iar cea mai mare problema am constatat ca o reprezinta costul arcasilor si echipamentelor pentru ei si nu cea a populatiei ...
Back to top
alegzander

PostPosted: Thu May 12, 2005 4:53 pm    Post subject: Reply with quote

anjel wrote:
ca o completare:

de ce spun de pretul trupelor defensive, pentru ca mi-am mai facut un cont ca sa vad cum e cand joci defensiv si m'am orientat strict pe defense.

Iar cea mai mare problema am constatat ca o reprezinta costul arcasilor si echipamentelor pentru ei si nu cea a populatiei ...

Ca find cel mai mare defecer din acest joc iti pot spune clar ca nu ai dreptate

A fost nevoit sa fac din ce in ce mai multi arcasi pt a face fata ofencerilor si tot nu am reusit
am numai elite archers cam Army size: 19361 dar mai am echipamete pt inca 2k de arcasi de acest tip

Am si banii de antrenat dar problema e atlta: Daca o voi face imi voi scadea f mult income-ul ceea ce m-ar lasa si mai mult in spate fata de off

am doar vreo 6k de mineri in acest moment si am un income destul de slab dar inca ma descurc. Insa sunt nevoit sa strang bani pt case ca sa imi pot mari armata sau eventual minerii

Si crede-ma ca nu sunt f ieftine :

Wood:19593
Stone: 19593
Gold: 7837442gp

Insa in acest moment noi, defenceri mai avem un dezavantaj( de parca nu ar fi destule astea). Acela din dezechilibrul dat de bonusul de off/def pe cladiri care este in momentul de fata de
+112% from structures in off
+84% from structures in def

Pana aceste dezavantaze nu vor fi echilibrate nu prea avem sanse. Eu la lvl meu zic ca ma pot declara multumit ca doar 4 sau 5 trec de apararea me acum( desi a fost o perioada can nimeni nu reusea)

Don't mess with me
Back to top
anjel

PostPosted: Thu May 12, 2005 5:09 pm    Post subject: Reply with quote

eu joc doar de vreo luna, asa ca nu te contrazic, pentru ca probabil ai dreptate. dar atunci cam care ar fi solutia? presupun ca sa ai case in functie de pamantul pe care il detii nu ar fi tocmai solutia ideala (desi totusi cred ca ar fi o idee buna) pentru ca si in offence castigi mult pamant si rezultatul ar fi cam acelasi ...

eventual sa mai apara o structura care sa produca trupe numai pentru defence? sa zicem X arcasi/turn? (eventual numarul lor sa fie variabil in functie de lvl?)

btw: am remarcat ca nu sunt deloc ieftine casele ... Smile acum trebuie si io sa stau sa strang bani si resurse pentru una ... Smile
Back to top
alegzander

PostPosted: Thu May 12, 2005 5:47 pm    Post subject: Reply with quote

o solutie ar fi diversificare raselor

adika daca tot esti undead sa ai popor mai mult ( cam 15-30% bonus pus in functie de upgrade adika la 10000 sa ai cam 1500-3000 in plus) dar sa nu aibe un champion ca sa nu favorizeze si ofenseri aici
dc esti goblin sau elf un tip de arcas in plus ( cu def mai mare)
dc esti dwarf sa castigi mai mult in mine cu 20-35%( pus pe upgrade ) dar sa trebuiasca sa platesti o suma ca sa antrenezi minerii ( desi asta cred ca e bine sa se aplice la toti)
dc esti demon sau orc sa ai o unitate la off in plus ( un troll sau baal na )
dc esti human un pikemen in plus care va da echilbru

asa cred ca se vor crea rase specializate pe cele 3 tipuri de strategii : def , off si mixt

o alta ar fi sa se echilibreze bonusul dat de cladirii ca sa nu apara dezavantaje in funtie de strategia aleasa

Don't mess with me
Back to top
lordadrian

PostPosted: Thu May 12, 2005 6:46 pm    Post subject: Reply with quote

iti spun eu ca joc ofensiv si nu am tarani sa-mi fac trupe...nu mai am apr nici un miner. mai am un cont unde joc defensiv si aceeasi problema!am income 700 000/turn si abia reusesc sa-mi fac 4 case pe zi! daca le fac si pe-alea!
cand ataci iei pamant dar nu trece la owned land!eu spuneam sa le faca numai in functie de owned land ptr ca atunci cand pierzi pamant sa nu scada limita de case si sa apara baguri.Owned land poti numai sa-l cumperi!asta ins un oarecare dezavantaj ptr cei care joaca ofensiv ptr ca vor trebui sa dea bani pe pamant!astfel se echilibreaza balanta!Zic eu!
Back to top
`2pac4you`

PostPosted: Fri May 13, 2005 7:24 am    Post subject: Reply with quote

sunt foarte bune ideile voastre dar pana se vor implementa toate daca se vor implementa vom avea de muncit si mai ales cu casele la care se ajunge la un pret fenomenal :
Extra Houses
Wood:11445
Stone: 11445
Gold: 4578354gp
built: 136
si yo sunt mitiyel sunt altii care au nevoie de mai multi bani si resurse!!!
Back to top
lordadrian

PostPosted: Fri May 13, 2005 11:07 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Extra Houses
Wood:3068
Stone: 3068
Gold: 1227385gp
built: 126

La mine nu sunt chiar asa de scumpe casele cu 100 la built,da nici populatia lui alegzander n-o am.cred ca alexander are vre-o 160 de-s asa de scumpe!normal ca nu tine pasul cu cei care joaca ofensiv ca el trebuie sa si produca spe deosebire de mine care fac numai soldati! da zi tu alexander daca ai avea 400 owned land si o extra house ar costa 10k nu ar fi mai convenabil sa ai o lim la 200 extra case?urmand ca,daca iti mai cumperi pamant,sa creasca aceasta limita?
Back to top
lordadrian

PostPosted: Fri May 13, 2005 11:13 am    Post subject: Reply with quote

mai vreau sa mai spun ceva!trebuie facut ceva in legatura cu populatia!pentru ca daca mai continua asa in curand o sa fim toti de pe prima pagina numai cu soldati si atunci nu se vor produce nici bani si o sa ne atacam intre noi degeaba ca bani nu o sa mai apucam sa luam.deja pot lua bani numai de la 4-5 insi pentru ca ceilalti au numai very poor.
thanks oldman! m-ai facut bogat! Very Happy
Back to top
alegzander

PostPosted: Fri May 13, 2005 12:36 pm    Post subject: Reply with quote

haleu mama

o zi intreaga strang bani doar pt o casa daca nu ar fura lumea cam 20% din ei

da o sa tot creasca :
Quote:
Extra Houses
Wood:20573
Stone: 20573
Gold: 8229314gp
built: 165

e adevarat ca am si multe terenuri cumparate dar acum nu mai are rost sa cumpar : 7520 workers needed to achieve maximum land production.

dar eu am cheltuit si 14 mil pe o casa cand a fost cresterea de 20%
si atunci am luat eu avantu la populatie

Don't mess with me
Back to top
anjel

PostPosted: Fri May 13, 2005 1:30 pm    Post subject: Reply with quote

Extra Houses
Wood:3382
Stone: 3382
Gold: 1353192gp
built: 128

... and rising ...

am vazut si io ca devin din ce in ce mai scumpe ... si sunt nevoit sa scot taranii de pe "ogoare" Very Happy ca sa fac trupe ...

lordadrian: parerea mea la ce ai spus tu privind casele in functie de owned land este ca nu s'ar echilibra offence cu defence ... (poate chiar ar avea de cistigat cei din offence) pentru ca si io, chiar daca joc offence, am nevoie si de alte surse de bani, nu numai de ceea ce iau de la altii. si prin urmare am cumparat land (si cred ca toata lumea a facut asa).
Cand joci in defence, astepti sa vina banii iar cand vin te pui si mai cumperi cate ceva. In offence nu astepti bani: pur si simplu ii iei de la cei care au si poti sa cumperi apoi (daca intre timp nu ramai si tu fara cum am patit'o eu ... Very Happy ). Ideea e ca in offence faci mult mai repede banii pe care i-ai face in defence. Avand bani, si fiind extra-casele in functie de owned land, este foarte posibil ca offencerii sa cumpere mai repede decat defencerii pamant si deci sa'si faca mai repede trupe ... si tot asa ...
Nu zic ca e rea ideea cu extra-case in functie de owned land (dupa cum am spus alta data: chiar o sustin) dar nu cred ca se echilibreaza defence cu offence. Mai degraba cum a zis alegzander: marite bonusurile la structurile de defence ... (asta intr'o prima faza, ca sa fie mai rapid si mai usor de facut ...)
Back to top
Post new topic   Reply to topic    raceconflicts.com Forum Index -> Tavern All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
Page 7 of 11

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum