View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lord_avu
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:56 am Post subject: Mai joaca cineva jocul asta? |
|
|
Ca io ma bucur ca prostul ca am ofense si bani si ca rup tot dar daca 2pac lasa cate 17 milioane pe el cum sa nu fac bani. Ziceti-mi si mie ca nu joc singur.
Si inca ceva daca dupa reset nu faceti ceva sa se merite sa joci pe defence eu ma las. Casele cum sunt ele acum sunt vai de capul lor. Faceti si voi sa fie case cate vrei dar sa ai doar un numar posibil de tarani pe nivel. Nush orice numai sa poti sa ai si armata si tarani |
|
Back to top |
|
 |
`2pac4you`
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:49 pm Post subject: |
|
|
asta e daca nuy am mai jucat de cinci zile mai pie4rde si banii omul nu?
dar nu sunt sunt suparat pe lord avu bv lui ca a luat atata:D |
|
Back to top |
|
 |
nightvol
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:12 pm Post subject: re |
|
|
eu mai joc inca, dar cine stie pt cat timp.
bashar, te-as ruga sa mai dai si tu un semn de viata pe forumul asta, spune-ne cum merg lucrurile, spune-ne ca lucrezi la el, in felul asta macar o sa ne mentii interesul. macar un post pe zi ar fi bine altfel lumea n-o sa mai intre si mi-ar parea rau, joc de 2 luni |
|
Back to top |
|
 |
lordadrian
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:42 pm Post subject: |
|
|
si eu joc in continuare...imi fac offence si bat pe multi...deja...
eu ma joc de cand a aparut jocul asta dar am facut multe pauze si lungi...e pacat ca lumea renunta repede ptr ca jocul e destul de dinamic si de interesant...si odata ce vor fi implementati monstrii va fi si mai interesant!!!! |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:10 pm Post subject: |
|
|
sunt pe aici
tot incerc sa imi fac timp sa mai adaug lucruri noi |
|
Back to top |
|
 |
nightvol
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:10 am Post subject: re |
|
|
incep sa ajung la capat si eu, am cumparat zilele astea arme si armuri - am cate 6000 si ceva. de maine incep sa bag banii la banca 600 de mii de 16 ori pe zi = 9,6 milioane pe zi. ca sa fac 6700 de soldati imi trebuie 43,6 milioane deci in 5 zile o sa ii fac si o sa am 21 de mii de soldati si o sa mai am 5100 de tarani, plus 300 ca trec la nivelu 32. dupa aia daca mai pot construi case, mai construiesc, daca nu, nu  |
|
Back to top |
|
 |
lordadrian
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:44 am Post subject: |
|
|
oameni buni!puneti tarani sa munceasca si pe pamanturi!unde vreti sa ajungeti cu atacurile!eu deja de 2 zile nu mi-am mai facut nici un campion!mi-am facut case sa-mi pun tarani pe pamnturi sa mai scot si profit!numai cu ofenceri jocul nu ajunge nicaieri!deci in curand puteti sa ma atacati...daca n-ati inceput deja...desi am abia 60k/turn!da cum e pe prima pagina...cum apare unul cu poor zup vre-o 5 sa-l atace  |
|
Back to top |
|
 |
anjel
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:50 pm Post subject: |
|
|
he he he. depinde de strategia fiecaruia ... spre exemplu, eu am 890k/turn, dar nu-mi pot permite sa las tot timpul oamenii pe pamanturi ... pentru ca nu am defence si daca sunt atacat pierd bani,pamant si trupe ... nu-i rentabil . iar cu banii pe tura se cumpara arme sau se pun in banca (pentru case mai tarziu ca acum au ajuns scumpe al naibii!). si din cand in cand se mai cumpara si land (dar acum nu e cazul pentru ca si asa am nevoie de o gramada de tarani pentru pamanturi ... ) |
|
Back to top |
|
 |
pandele
|
Posted: Sun May 15, 2005 10:01 pm Post subject: |
|
|
sal baieti
sper sa inteleg si eu joaca asta si poate am sa ma joc si eu ca eu nu am chef sa citesc manualul |
|
Back to top |
|
 |
pandele
|
Posted: Sun May 15, 2005 10:23 pm Post subject: |
|
|
imi pare rau sa va zic da nu mi se pare cine stie ce joaca asta dar
gusturile nu se discuta cioa |
|