View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
anjel
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:48 am Post subject: O sugestie pentru banca? |
|
|
Ati putea sa faceti si o modificare la banca: in sensul ca banca ar putea acorda si imprumuturi (daca tot e banca) in anumite limite (eventual in functie de level sau land sau in functie de amandoua ). Iar pe banii imprumutati , jucatorul sa plateasca o dobanda (eventual variabila, in functie de suma imprumutata).
Si inca o sugestie (dar nu'i legata de banca: Ar fi o chestie interesanta daca dupa un anumit timp ar creste levelu' jucatorilor, chiar daca nu acumuleaza experienta. Pentru ca spre exemplu, pot sa stau la un nivel inferior pana imi fac vreo 10-20 de mii de trupe si dupa care nu mai imi sta nimeni impotriva nici la nivele mici, nici la cele mari (sa zicem ca ma "parchez" la nivelul 7). pe cand daca ar creste levelul (sa zicem o data pe saptamana) jucatorul ar fi cat de cat obligat sa mai joace din cand in cand ... Si numai bine, se rezolva si nevoia de "fresh blood" de care am citit pe aici .
Si inca ceva: ar trebui sa scrieti ceva original pe prima pagina, pentru ca am intrat de curiozitate pe pagina de la dark throne si seamana tare bine ce scrie acolo cu ce ati scris voi (chiar cuvant cu cuvant ). Si nu de alta, dar acolo scrie ceva de copyright si pana la urma se va gasi un destept care sa faca scandal ... si ar fi pacat. |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:19 pm Post subject: |
|
|
da dar la banca cu imprumutul m-am gandit si io la inceput dar o sa fie multi care o sa isi faca mai multe conturi o sa imprumute si o sa isi dea banii la contul principal |
|
Back to top |
|
 |
anjel
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:44 am Post subject: |
|
|
O solutie ar fi ca banii imprumutati sa nu intre in trezorerie, ci cu ei sa poti plati diverse constructii (sau trupe,sau achizitii ceva ...) direct din banca ... |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:54 am Post subject: |
|
|
dap buna idee |
|
Back to top |