View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
herpes
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 2:36 am Post subject: Attack / Spy |
|
|
Din cate stim la fiecare TURN primi o cantitate de SPY MISSIONS... ar trebuii sa fie la fel si pt ATTAK
iar in momentu in care atacam / spionam sa apara o casuta care sa intrebe cate cute (turns) sa folosim dar si aceasta sa aiba o limita ... ( 1 - 10 )
daca selectam 1 sa atace numa o singura data
daca selectam 10 , sa calculeze el 10 atacuri
sa nu fim nevoiti sa tot dam f5 |
|
Back to top |
|
 |
dj_maryus
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 1:31 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Din cate stim la fiecare TURN primi o cantitate de SPY MISSIONS... ar trebuii sa fie la fel si pt ATTAK |
Dar primesti , atacurile sunt limitate , daca ai fi citit si manualul ala inainte ai fi vazut ca scrie destul de clar :
Quote: | Your number of attacks are influenced by your fatigue . When you reach a fatigue of -100 then your soldiers will be to tired to attack . Also you can't attack when you have less then -75 fatigue and less then -50 morale.
Your fatigue and your morale are influenced only by the results of the batles in the next way :
- if you win when you attack you will gain +2 morale -2 fatigue
- if you lose when you attack you will gain -3 morale -3 fatigue
- if you win when defending you will gain +1 morale -1 fatigue
- if you lose when defending you will gain -1 morale -1 fatigue |
Quote: | iar in momentu in care atacam / spionam sa apara o casuta care sa intrebe cate cute (turns) sa folosim dar si aceasta sa aiba o limita ... ( 1 - 10 )
daca selectam 1 sa atace numa o singura data
daca selectam 10 , sa calculeze el 10 atacuri
sa nu fim nevoiti sa tot dam f5
|
Nu sunt de acord sa dai mai multe atacuri in acelasi timp ... Mi se pare ca s-a mai discutat . La fiecare atac se schimba variabilele ,. Dupa fiecare atac fatigue se schimba -> ceea ce arata o alta putere de atac -> poate fi un alt rezultat la batalie . + ca la fiecare lupta se ia banii in functie de raportul : offenceul tau / deffenceul adversarului .
Si oricum e greu de calculat cu 5 atacuri simultan exact ce suma ar trebui sa castigi dupa calculul actual .
Eu zic sa nu ne complicam si sa ramana asa ... |
|
Back to top |
|
 |
|