View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stanley13ro
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:15 pm Post subject: hai sa mai facem ceva.... |
|
|
imi place ideea cu nobility titles si as mai propune o chestie..
un fel tot de rankuri dar in functie de specificul jucatorului...
spre exemplu: daca trece ultimele 5 niveluri doar cu nr minim de atacuri (adica 5) sa se cheme "pacifist" , daca are comandantii de spioni peste nivelul 8 sa zice sa fie "master spy"(sau mai stiu eu cum)... intelegi ideea, nu? iar daca are multi cercetatori sa fie "scientist"(or something...)
daca cititi postul asta si va place ideea dati-va cu parerea si poate implementeaza bashar ceva... |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 9:05 pm Post subject: |
|
|
sa stii ca m-am gandit si eu la asa ceva
ceva care sa fie influentat de anumite actiuni ale tale
sa fii butcher daca ataci numai victime cu multi oameni si omori foarte mult, sa fii religious daca te rogi f mult, ce spui tu cu spionii, etc |
|
Back to top |
|
 |
dimebag
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:53 pm Post subject: |
|
|
si la nobilitate ar fi mai plauzibil sa depinda de nivelul tau(pentru inceput), munca in echipa(alianta), si research(ca sa ajungi la titlurile mai mari), in ordinea asta.
si inainte de restart sa faceti si voi o lista pe forum cu cei care au primit titlu.
ar trebui marite distantele intre, sa zic: rich si very rich, eu am ajuns sa am foarte multi bani in banca ..
p.s.: costul caselor e nebunesc ar trebui o metoda in plus de atragere a oamenilor(sau o alta metoda.) |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 6:39 pm Post subject: |
|
|
o sa fie vizibili cei cu titluri speciale la attack o sa fie listati cu alta culoare in functie de importanta titlului |
|
Back to top |
|
 |
|