|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dj_maryus
|
Posted: Tue May 30, 2006 10:27 am Post subject: Nr max reasearciuri |
|
|
Problema e ca ar cam trebui sa vedem si noi undeva scris care e levelul maxim la fiecare reasearch ... ca eu unul nu prea stiu pana cand tre sa fac reasearciurile astea .
Dar pana atunci ,zi si mie care e levelul maxim la Mercenary .
Si ... in afara de " Mercenary " asta ... mai influenteaza vreun research bonusul la mercenari ?? , ca eu nu prea am vazut ... desi la soldati sunt vreo 3 - 4 reasearciuri .
Si nu imi pare in regula o chestie :
Strength Training : Increases your trops overall ofence
Endurance Training : Increses defence of all your soldiers
De ce strenght influenteaza atacul la toate trupele , dar enduranceul influenteaza apararea doar la soldati ? Nu preas de acord cu asta . |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Tue May 30, 2006 11:47 am Post subject: |
|
|
Quote: | Strength Training : Increases your trops overall ofence
Endurance Training : Increses defence of all your soldiers |
greseala de exprimare
nu afecteaza decat soldatii nu si mercenarii
am corectat acum
Quote: | Problema e ca ar cam trebui sa vedem si noi undeva scris care e levelul maxim la fiecare reasearch ... ca eu unul nu prea stiu pana cand tre sa fac reasearciurile astea |
levelul maxim este 60
unele researchuri au mai putine leveluri
Quote: |
Si ... in afara de " Mercenary " asta ... mai influenteaza vreun research bonusul la mercenari ?? , ca eu nu prea am vazut ... desi la soldati sunt vreo 3 - 4 reasearciuri . |
poti sa dai click pe orice soldat sa vezi detalii exacte cum sunt calculate bonusurile
2 bonusuri de la erou + un research afecteaza mercenarii
+ bonusul de la cladiri, morala, fatigue, zi, noapte, anotimpuri |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|