View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lorelei Developer
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 8:19 am Post subject: error? morale+ fatigue |
|
|
salut .... m'am trezit (efectiv) peste noapte cu 0 la moral si fatigue .... cand, aseara pe la 8 ... era 100 morale, si ~ 80 fatigue (very good, parca)
inca nu inteleg ... puate ceva cafa ajuta. daca ajuta, mai revin. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:28 am Post subject: |
|
|
Da si eu am patit ceva asemanator, insa si mai subit. Chiar acum 10 min am intrat pe joc si aveam 99/100 la morale/fatigue, am atacat de vreo 5-6 ori si m-am trezit cu 2/-2 la morale/fatigue. |
|
Back to top |
|
 |
bele
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:29 am Post subject: |
|
|
Iarasi nu m-am logat , that's me ^^. |
|
Back to top |
|
 |
bele
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:34 am Post subject: |
|
|
Am patit din nou faza cu morale/fatigue, dupa ce am dat cateva atacuri. |
|
Back to top |
|
 |
dj_maryus
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:39 am Post subject: |
|
|
si eu .. dupa ce am dat acu vreo 50 atacuri mam trezit cu morale: normal(2) , desi mereu aveam 100 ... dar la mine fatigul e normal |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:56 am Post subject: |
|
|
am reparat |
|
Back to top |
|
 |
nightwolf
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:58 am Post subject: |
|
|
cred ca are legatura cu religia.
de ex: pe contul meu de offence (nightwolf) unde am pus people in temple, totul e ok;
pe contul de defence (tyrande) a scazut moralul si fatigue ca si la voi (n'am pus nici un om in temple) |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:00 pm Post subject: |
|
|
am facut niste noi modificari la sistemul de update al victimei dupa ce il ataci sa rezolv si bugurile vechi in care varia defencul aiurea cand il atacai de mai multe ori
am pus la toata lumea fatigue=100 si morale =100 si acum ar trebui sa mearga ca inainte |
|
Back to top |
|
 |
bele
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:16 pm Post subject: |
|
|
Nu stiu daca e legat de modificarile recente pe care zici ca le-ai facut, dar l-am atacat spre exemplu pe cirnatul care avea 145 mil defence, si dupa atac, am vrut sa-l mai atac odata, bine ca am dat spy mai intai, defenceul ii sarise la 157 mil.
Este posibil asa ceva? In general ii mai scade cu putin dupa ce il ataci cu succes pt ca ii mai scade moralul plus ca ii mai mor ceva soldati.
PS: si in cazul in care l-am atacat pe miclovan i-a crescut defence-ul dupa primul atac de la 137 mil la 147 mil !?
Ma gandesc ca e posibil sa nu se fi actualizat la ei moralul/fatigue decat dupa ce i-am atacat eu si de aia le-a crescut defence-ul. Sau ?? |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:26 pm Post subject: |
|
|
tocmai am pus la toata lumea 100 morale 100 fatigue
updatul victimei se face deabia dupa ce se termina atacul asa ca probabil l-ai atacat cu valorile lui vechi de fatigue si morale si dupa ce s-a terminat s-a recalculat totul cu 100 fatigue si 100 morale(sau 97 fatigue si 98 morale - depinde cat i-a mai ramas dupa lupta cu tine)
o sa mai apara anomalii din acestea un timp(pana cand se va recalcula la toata lumea cum trebuie)
apar mai ales la conturile inactive
sau scaderi bruste de defence in caz ca victima se inbolnaveste de weakness
sau scaderi datorate de faptul ca nu mai are destul pamant=>ii pleaca muncitorii=>nu mai are destula hrana=>ii mor mercenarii
dar toate astea se intampla deabia dupa primul atac asa ca primul atac se efectueaza cu datele nerecalculate
Quote: | Ma gandesc ca e posibil sa nu se fi actualizat la ei moralul/fatigue decat dupa ce i-am atacat eu si de aia le-a crescut defence-ul. Sau ?? |
exact asa e facut sistemul |
|
Back to top |
|
 |
|