View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Paul Guest
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:31 pm Post subject: Recruit |
|
|
Ma intrebam daca are si o optiune sa recrutezi !
Daca nu are m-ar interesa daca o sa aibe in viitor! |
|
Back to top |
|
 |
nightvol
|
Posted: Fri May 06, 2005 9:25 pm Post subject: re |
|
|
are optiune de recrutare, poti sa recrutezi mercenari, construieste mercenary post si o sa poti recruta 3 tipuri de soldati |
|
Back to top |
|
 |
anjel
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:21 pm Post subject: |
|
|
cred ca se refera la ceva de genul "trimte linkul asta unui prieten si daca da click pe el recrutezi nustiucati soldati".
personal, nu mi se pare o idee buna |
|
Back to top |
|
 |
3mboy_attaker*ro*
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 6:27 pm Post subject: |
|
|
eu zic ca e o idee buna...de ce nu..cu catzi mai multzi muncitori cu atat mai bine....eu zic sa bage si recrutare,....!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
gavroche
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 6:53 am Post subject: |
|
|
dap.. ar fi o idee buna... dar sa fie 20 de recrutari pe zi maxim.. adik din recrutari sa poti primi maxim 20 de tarani ... care sa nu fie inregistrati la case .. ( daca se poate ) ... ca mie imi vin cate 60 pe 30 minute.. dar degeaba vin daca nu mai au loc... |
|
Back to top |
|
 |
hacktor666
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:26 am Post subject: NO way |
|
|
No way ...ar fi o idee mult prea aiurea..adik gandestete.. ar putea dezechilibra jocul mult... ar fi trimis linkul pe messenger ca mass si s-ar produce grave dezechilibrari ..asta a fost ideea mea..nu mi se pare o idee buna |
|
Back to top |
|
 |
herpes
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 2:47 am Post subject: |
|
|
stiu ca postez cam tarziu ....
da sa fie acest link de recrutare dar nu cum e acuma ...
acuma da asa e ca dau linkul pe mess si gata
dar ar fi altceva daca acel link ar avea o imagine cestiu eu ceva de genu : sa fie 5 cuvinte diferite +1 care sa se repete si cine intra pe pagina aia sa ii spuna : daca doresti sa i-li rectutezi pe XXXXXXX gaseste cugantu care se repeta ....
asa e altceva .. unii inchid pagina si gata
daca e cum acuma .... zice omu ca poate e ceva mijto, ca e o gluma ce e un filmulet ceva .. si cand intra ... tzeapa : tocmai ai fost recrutat in armata lui XXXXX |
|
Back to top |
|
 |
|