View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sickness
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 1:44 pm Post subject: Nemultumire |
|
|
Deci miclovan mi-a rupt populatia si sincer nu mi se pare normal ca la un singur spy sa pierzi 5000 populatie ... asta inseamna munca ... si am muncit mult la contul ala si nu mi se pare cinstit sa imi strice careva munca. Bashar astept post si de la tine pe treaba asta. Ieri am pierdut 12000 populatie ... populatie pe care in 37 de ore o recuperez. Mi se pare foarte urata treaba si vorbesc si in numele lui snootzy ca si el a patit la fel. |
|
Back to top |
|
 |
dj_maryus
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 2:22 pm Post subject: |
|
|
nu ca vreau sa par "PRO" la ce ti-a facut miclovan ... dar nu mi se pare anormal sa mai fie si un alt mod de a "lupta" . La urma urmei stiai ca exista optiunea asta ... si daca chiar vroiai sa nu se intample -- te aparai de ea ...
E ca la lupta ... nu ai soldati - desi stii ca esti vulnerabil la atacuri . Asa si la spy .. nu ai anti-spioni , esti vulnerabil la spionaj .
Pe miclovan il stiu din jocu trecut pentru modu mai "diversificat" de lupta
Dar cat timp exista optiunea, nu vad dc nu ar folosi-o
Si nu uita .. "in dragoste si in razboi - totul e permis" . Si asta e una din cele 2 cazuri  |
|
Back to top |
|
 |
sickness
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 2:40 pm Post subject: |
|
|
Bah eu am inteles ... dar sa pierzi 12000 populatie in 5 atacuri mi se pare aberant !!! |
|
Back to top |
|
 |
snootzy
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:50 pm Post subject: |
|
|
da ma .. si totusi .. aveam 1000 de antispy angajati ... adik .. aia chiar nu or facut nimic ???? incat sa pierd 20k populatie ? |
|
Back to top |
|
 |
nightwolf
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 4:20 pm Post subject: |
|
|
depinde de raportul spy offence/spy defence, research la spy, nivel commander, etc.
Dar ciudat nu este cata populatie ati pierdut voi, ci cum de miclovan a reusit sa'l atace pe sickness ... (lvl 38 la lvl 19). nu mai exista limita aia de +/- 6lvl ? |
|
Back to top |
|
 |
sickness
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 7:42 pm Post subject: |
|
|
sickness e alt cont ... amonamarth e contul cu care joc acum |
|
Back to top |
|
 |
sickness
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 7:44 pm Post subject: |
|
|
snootzy wrote: | da ma .. si totusi .. aveam 1000 de antispy angajati ... adik .. aia chiar nu or facut nimic ???? incat sa pierd 20k populatie ? |
Vine si momentul in care unuia i se pune pata k esti mult prea sus pentru el si face orice sa te dea jos ... da numa de al draq nu ma las de joc. |
|
Back to top |
|
 |
dj_maryus
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 8:06 pm Post subject: |
|
|
Quote: | da ma .. si totusi .. aveam 1000 de antispy angajati ... adik .. aia chiar nu or facut nimic ???? incat sa pierd 20k populatie ? |
Degeaba aveai 1.000 , daca el o fi avut de vreo 10 ori mai multi
Quote: | Vine si momentul in care unuia i se pune pata k esti mult prea sus pentru el si face orice sa te dea jos ... da numa de al draq nu ma las de joc. |
E razboi ... cum am zis fiecare foloseste ce metode poate . Vezi ca poate incepe sa dea de 10 ori in tine zilnic , ca sa te usureze de populatie .
Si pe mine ii picase pata jocu trecut , dar s-a linistit repede
Acu dc sunteti destepti , va aliati si incepeti sa ii dati si voi fiecare in el zilnic de 10 ori, si se potoloeste
Singuru lucru care il puteti face sa va luptati cu el ... It's an open war  |
|
Back to top |
|
 |
snootzy
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 8:11 pm Post subject: |
|
|
pai nici eu nu am de gand sa ma las ... da faza e ca la log imi arata ca el o trimis 35 de spy ..... din care io murit 24 .. si eu am pierdut in atacul ala 2400 populatie ... pai atunci aia 1000 anty-spy ai mei ce o facut ??? ... ca eu asta nu inteleg defapt  |
|
Back to top |
|
 |
dj_maryus
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 8:15 pm Post subject: |
|
|
asa e misiunea .. apar ca au fost trimisi 35 ... desi de fapt el poate are un numar mai mare ...
E ceva de genu : ai 10.000 spioni, dar in misiune plec doar 35 - dar care au spy offenceul = al celor 10.000 ( sa zicem ) . Nu stiu dc intelegi, adevaru e ca nu e prea logic , dar asa e  |
|
Back to top |
|
 |
bele
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 4:49 pm Post subject: |
|
|
Trebuie sa recunosc ca v-a facut-o ).
Nici sa joci tot timpul cu 0(zero) soldati nu mi se pare normal
Ar trebui sa incerc si eu noi metode.  |
|
Back to top |
|
 |
sickness
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 8:48 pm Post subject: |
|
|
N-am jucat tot timpul cu zero soldati dar eu sunt ferma si joc pentru level ... deci mi se pare normal "strategia" pe care am adoptat-o ... stai tu linistit k amonamarth e cont de lvl am eu altele de spy si offence  |
|
Back to top |
|
 |
inamicul
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 2:38 pm Post subject: |
|
|
strategii cu spy si fara armate sunt multe si frumoase, spre ex, eu joc pe spy off foarte mult, aproape toate researchurile le am facute din spy, si traiasca cateva conturi care au muncit petru mine ca acum aproape de maxim cu toate  |
|
Back to top |
|
 |
bele
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 11:33 am Post subject: |
|
|
Ma indoiesc ca ai avea "aproape de maxim cu toate " pt ca eu am locul 1 la nr de research-uri facute si eu mai am totusi destule (am facut cam 70-75% din ele).
Dar ma rog, "unii e facuti sa se laude"  |
|
Back to top |
|
 |
sickness
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 2:56 pm Post subject: |
|
|
Tovarashul inamicul a zis k are facute researchurile la spy aproape in totalitate nu k are cele mai multe  |
|
Back to top |
|
 |
|