View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
turboshadow
Joined: 10 Feb 2005 Posts: 55 Location: I am the Shadow beneath you! I will allways follow you!
|
Posted: Tue May 23, 2006 6:49 am Post subject: CEva ciudat = Research related |
|
|
Ieri mi-am dat la research sa-mi cerceteze "House Construction(level 17)". Cu toate cheltuielile pentru cercetatori (care erau platiti la max), si spioni aveam un gold income intre 100-1000 gold (nu mai stiu exact). Azi cand mi-am verificat contu gold income 1, wage-urile pentru cercetatori nu mai erau la max si parca mi-a fost luata si o parte din populatie cu toate ca terminasem de cercetat House Construction 17 si nimeni nu ma atacase.
Bashar te rog doar sa verifici daca este ceva in neregula ca sa stiu si eu  _________________ From beyond the grave I shall watch you my little minions!!!!! Muahahahahah!!!!!
 |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Tue May 23, 2006 11:49 am Post subject: |
|
|
Quote: | Ieri mi-am dat la research sa-mi cerceteze "House Construction(level 17)". Cu toate cheltuielile pentru cercetatori (care erau platiti la max), si spioni aveam un gold income intre 100-1000 gold (nu mai stiu exact). Azi cand mi-am verificat contu gold income 1, wage-urile pentru cercetatori nu mai erau la max |
Pai din cate observ ai neglijat God of Wealth si ti-a scazut income-ul => automat salariile la oamenii de stiinta sunt ajustate astfel incat income-ul sa fie pozitiv
Quote: | parca mi-a fost luata si o parte din populatie cu toate ca terminasem de cercetat House Construction 17 si nimeni nu ma atacase |
dupa ce ti-ai facut research-ul automat ti-a crescut popualtia maxima care poti sa o ai dar nu au venit inca imigrantii
probabil de aici ai ramas cu impresia ca ai mai putina populatie ca nu mai corespundea population cu population max
sper ca asta sa fi fost |
|
Back to top |
|
 |
turboshadow
Joined: 10 Feb 2005 Posts: 55 Location: I am the Shadow beneath you! I will allways follow you!
|
Posted: Wed May 24, 2006 1:32 pm Post subject: |
|
|
Se pare ca ai dreptate. Nu stiam ca God of Wealth iti afecteaza income-ul (niciodata nu m-am uitat atent la bonusurile de la estates). _________________ From beyond the grave I shall watch you my little minions!!!!! Muahahahahah!!!!!
 |
|
Back to top |
|
 |
|