View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dj_maryus
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:34 am Post subject: suma enorma la jucator offline |
|
|
Deci, pot sa ma si insel , dar cred ca am vazut bine ...
(win) oranz^ 4 0 175139617
Era offline cand l-am atacat , dar totusi cum e posibil ca un jucator ofline sa aiba 200 milioane pe el ? Si dupa ce l-am atacat , am vazut ca a ramas cu 20 milioane pe el , apoi cand sa atac a 2-a oara .... imi da asta :
(win) oranz^ 5 1 0
Daca era offline, navea cum sa bage aia 20 milioane in seif ... corect ? Si daca il ataca cineva inaintea mea, navea cum sa ii ia chiar tot de pe el ...
Rog sa se verifice chestiile astea ... Oricum , banii luati sunt luati , presupun ca nu se mai ia inapoi  |
|
Back to top |
|
 |
bele
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:52 am Post subject: |
|
|
Mda, am observat si eu o chestie din asta, ca un jucator ce arata offline defapt sa fie online. Cred ca e de la faptul ca nu e actualizat statusul sau de online/offline decat dupa un timp in care e online. |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:17 pm Post subject: |
|
|
o sa verific |
|
Back to top |
|
 |
dj_maryus
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 5:01 pm Post subject: |
|
|
Sau ar mai fi o explicatie ... ARE SCRIPTURI ... Sincer, am vazut pe alte jocuri scripturi mult mai complicate decat faptu de a ascunde ca e online, deci .... nu m-ar mira . |
|
Back to top |
|
 |
nightwolf
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:20 am Post subject: |
|
|
exista un delay de ~5 min. in afisarea statusului; asta inseamna ca daca cineva intra acum in joc, abia peste vreo 5 min. o sa il poti vedea on-line; si daca iese cineva din joc, abia peste vreo 5 min. o sa il vezi offline.
s'a mai discutat treaba asta prin forum ... iar intr'unul din topicuri, decim8tor explica cum sta treaba cu statusul (din cate tin io minte ...)  |
|
Back to top |
|
 |
dj_maryus
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 3:48 pm Post subject: |
|
|
Poate ai reptate nightwolf , dar totui, ce om intra, scoate banii din seif, ii fur eu , iar dupa aia iese ? LooL ... Chestia e ca nici na mai aprut online dupa aia ... asta ma intriga mai tare .... |
|
Back to top |
|
 |
|