View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
gavroche
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 11:44 am Post subject: De ce numai joaka lumea..? |
|
|
va zic eu...
din cauza introducerii "food`ului" ... se pierde prea mult ...
deci mi se pare cea mai mare prostie... o fi ea chestie reala... da nu merge...
daca sa`r fi introdus chestia asta in dt. era dezastru...
nah.. bafta in continuare |
|
Back to top |
|
 |
bylly_boy
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 2:13 pm Post subject: .... |
|
|
nu inteleg ce are una cu alta... de ce sa nu joace lume din cauza la food.??.... mie mi se pare foarte bine asea.... |
|
Back to top |
|
 |
oby
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 2:42 pm Post subject: |
|
|
gavroche ce se pierde ca nu inteleg ?
daca vreau sa joc un joc si atat joc counter strike sau warcraft #
asta e un joc gen real life si prin definitie trebuie sa fie cat mai real .
daca tu(voi ) nu aveti putina rabdare sa va dezvoltati asta e treaba voastra ,dar sa sti ca nu-ti baga nimeni in banka 1 miliard degeaba.
io am 2 conturi oby si oby1 pe oby .primu a fost oby norman ,pe oby1 mam apucat de 1 luna de el si sunt lvl 31 aSA CA daca vrei sa te dezvolti adika sa joci TE DEZVOLTI,daca nu te lasi ca asta e cel mai la indemana romanilor.Pm cred ca sunt mai multi in AOR -ul din darkthrone decat aici, in loc sa populam alte servere mai bine am face reclama la unu de-al nostru,oricare ar fi ala si asta e unu care merita.
tu si ceilalti(daca mai sunt ) nu ar trebui sa te plangi ar trebui sa-i ajuti pe adminii astea 2 cu ideei nu sa le "scazi moralu ".Crezi ca la darkthrone sunt doar 2 admini adica constructori ai jocului
Jocul o sa fie resetat la un moment dat si lumea ar trebui sa se obijnuiasca cu el si sa aducem cat mai multe imbunatatiri.
Si iti zic io ca orice idee postezi aici va fi luata in considerare de admini si nu va rade nimeni de nimeni.
SI PRIN SIMPLU FAPT CA AI UN CONT SAU 10 AICI AJUTI LA RIDICAREA JOCULUI!!!
ASA CA ,CAPU SUS SI PRIVIREA INAINTE SA CONTRIBUIUM SI NOI CUMVA LA JOCU ASTA !!!
MERCI. |
|
Back to top |
|
 |
lordadrian
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 12:15 am Post subject: |
|
|
eu vad numai imbunatatiri de cand cu food!
acum vad la income 2 mil in tmp ce acum 3 luni,cand nu era food, erau numai 3 peste 1 mil iar restul cu 500k. face bne la economie...daca te deranjaza la offence inseamna ca nu ai aflat de mercenari......
uk
i see only improvements since with food!
three months ago there was no food and there were only 3 players with income over 1 mil and the rest with 500k(very few) and now income 2 mil!!! food makes good things for economy...if that is a block for offence then try the mercenaries....... |
|
Back to top |
|
 |
gavroche
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 5:06 pm Post subject: |
|
|
ji o mica intrebare...
acu cateva zile aveam food peste 300 de milioane
acum am:
Granary:100,000,000 food stored.
You have food for 628 turns.
imi ziceti ce sa int? |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 10:00 pm Post subject: |
|
|
e limita la 100.000.000 toti au patit asa |
|
Back to top |
|
 |
gavroche
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 11:41 am Post subject: |
|
|
bashar wrote: | e limita la 100.000.000 toti au patit asa |
pai sa mor yo.. am stat 2-3 saptamani cu soldati neantrenati... bagati in tarani... (banii nu ma interesau .. mii luau baietii.. ) sa fac sji eu ceva food ca apoi sa jok.. nu bine ma ridik sji imi furati tot food`u
bravo |
|
Back to top |
|
 |
bylly_boy
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 3:26 pm Post subject: .... |
|
|
toata lumea a patit la fel.... si unii au pierdut mult mai mult decat tine... eu unu aveam peste 400 mil... asea ca nu mai fi suparat  |
|
Back to top |
|
 |
|