View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
oby
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 9:28 pm Post subject: experiemta 2 |
|
|
Daca te ataca cineva si castigi ar trebui sa iei mai multa experienta decat daca ai ataca tu.Atunci ce rost mai are spy-ul?Nu?
Da in fine asta e alta problema unde suntem in contradictoriu ) .
Pacat ca nu e ultima
Asa ca raportul ar trebui sa fie nu 1/3 ci 3/1.
Si inca ceva,care i-ar face pe jucatori mai atenti
Cand te ataca cineva si pierzi ,iar diferenta dintre deffensul tau si attacul lui e f mare in favoarea atacatorului ,ar trebiu sa pierzi in afara de armata si ceva din rezitenta zidurilor (pe care sa le repari ,si daca nu le repari sa se darame de tot ,adica sa aiba sa zicem 1000 de puncte ... intelegeti voi)sau chiar sa pierzi case sau marketu sau alte constructii care mai sunt si de ce nu sa pierzi si experienta dar nu mult )
k |
|
Back to top |
|
 |
norbeert
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 10:38 pm Post subject: |
|
|
sa reparam si arme sa fie totul mai interesant. |
|
Back to top |
|
 |
turboshadow
Joined: 10 Feb 2005 Posts: 55 Location: I am the Shadow beneath you! I will allways follow you!
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 12:23 pm Post subject: |
|
|
Sa ungi catapultele cu vaselina, sa cureti de rugina topoarele shi sa mai imparti shi mancare la cei saraci . Shi ca sa revin la subiect nu cred ca ar trebui sa fie raportul de exp 3/1 ca sau cel putin mai mare decat 1/3 dupa aia nar mai ataca nimeni shi toti ar astepta sa fie atacati shi eu cred ca jocu asta se bazeaza in principal pe atac _________________ From beyond the grave I shall watch you my little minions!!!!! Muahahahahah!!!!!
 |
|
Back to top |
|
 |
norbeert
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 3:08 pm Post subject: |
|
|
turboshadow wrote: | Sa ungi catapultele cu vaselina, sa cureti de rugina topoarele shi sa mai imparti shi mancare la cei saraci . |
idee buna..........dar nu cred ca e bine sa le ungi cu vaselina, mai bine cu ulei(nu motorina), si poate soldatii tai folosesc sabii si nu topoare cat despre mancare la saraci nu cred ca e buna ca toata lumea ori la munca ori la minerit.  |
|
Back to top |
|
 |
|