View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
gavroche
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 8:01 am Post subject: |
|
|
nightwolf wrote: | nu chiar .. daca iei numai 5-10% din cat are cel pe care il ataci nu prea incurajezi ... pentru ca iei numai o mica parte (iar daca ai armata mare tot tre' sa pui tarani la produs); pe de alta parte, esti limitat de cele 5 atacuri, iar mancarea pe care o iei iti poate ajunge in jur de 2-3 ture.
eu zic ca daca ii un procent acceptabil, nu incurajezi offencerii prea mult. tot va trebui aibe tarani la produs ...
cu tipurile de atac nu prea sunt de acord ... |
ahah.. ce vb u? daca imi 10% din cat am.... imi ia 10 milioane ... oke? dintr`un atac.... daca imi da da 5 atacuri? prima data 10 ... apoi 9 ... ji tot asja.. daca calculezi is.. cam vre`o 30-35 milioane... poate mai mult.... ti se pare putin? numai d ela mine.. sji mai da shi la vecini inca 5 ji 1-2 saptamani sta cu burat la soare.. pana mi se face iara mancare |
|
Back to top |
|
 |
dorazdu
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 8:55 am Post subject: |
|
|
gavroche wrote: | nightwolf wrote: | nu chiar .. daca iei numai 5-10% din cat are cel pe care il ataci nu prea incurajezi ... pentru ca iei numai o mica parte (iar daca ai armata mare tot tre' sa pui tarani la produs); pe de alta parte, esti limitat de cele 5 atacuri, iar mancarea pe care o iei iti poate ajunge in jur de 2-3 ture.
eu zic ca daca ii un procent acceptabil, nu incurajezi offencerii prea mult. tot va trebui aibe tarani la produs ...
cu tipurile de atac nu prea sunt de acord ... |
ahah.. ce vb u? daca imi 10% din cat am.... imi ia 10 milioane ... oke? dintr`un atac.... daca imi da da 5 atacuri? prima data 10 ... apoi 9 ... ji tot asja.. daca calculezi is.. cam vre`o 30-35 milioane... poate mai mult.... ti se pare putin? numai d ela mine.. sji mai da shi la vecini inca 5 ji 1-2 saptamani sta cu burat la soare.. pana mi se face iara mancare |
pai cine te pune sa stai cu 100 milioane food pe tine ....
Mai vinde si tu ... Eu fac la ~ 3 zile o casa numai din mancare [nu am nici prea multe .... 141 doar ] ... dar totusi .... de ce sa stang atata foooooodddd.....
Eu nu las mai mult de 10.000.000 -> si o sa-mi ia doar 1.000.000 .... Si asa e prea mult .... iar daca el are o armata de 20.000 => consum de ~250.000 pe tur .... Nu-i ajunge decat 4 ture ... Si trebuie sa dea minim 12 atacuri pt a-si asigura hrana la armata .... Plus ca nu e obligatoriu sa ia 10% ...
Acu` intelegi care e treaba cu tipurile de atacuri .... Trebuie sa hotarasca ce vrea de la mine ..... Desi 90% or sa vrea gold nu food .... dar e o idee ...
Si NightWolf daca ar fi atacuri "specializate" cred ca ar fi jucatorii mult mai compacti asezati in lista.... |
|
Back to top |
|
 |
gavroche
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 7:43 am Post subject: |
|
|
ahaha.. eu nu cred... vor da multi pentru food....
ji stau cu food 17 miliarde nu e problema voastra... ca o vand sau nu.. iara nu e problema voastra.. |
|
Back to top |
|
 |
nightwolf
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 10:26 am Post subject: |
|
|
e problema ta cu cat food stai. da' atunci nu te plange ca ti-ar lua o gramada un attacker ...
dorazdu: de obicei cand ataci pe cineva si castigi nu mai il iei la intrebari: "cam ce-ai vrea sa fur de la tine?". ii iei tot ce gasesti (daca mai gasesti ) adica gold,land,food ... ar fi o idee daca ai putea lua si arme si armuri (ca si astea se pot fura). |
|
Back to top |
|
 |
dorazdu
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 8:37 am Post subject: |
|
|
nightwolf wrote: | e problema ta cu cat food stai. da' atunci nu te plange ca ti-ar lua o gramada un attacker ...
dorazdu: de obicei cand ataci pe cineva si castigi nu mai il iei la intrebari: "cam ce-ai vrea sa fur de la tine?". ii iei tot ce gasesti (daca mai gasesti ) adica gold,land,food ... ar fi o idee daca ai putea lua si arme si armuri (ca si astea se pot fura). |
Ai gandit ca un adevarat "Attacker". Bravos ...
Si de ce nu ar trebui sa te intrebi inainte de atac ce vrei ... De ce sa ataci in BEZNA MINTI ....
Daca ai vazut pagina de atac ai observat ca anumiti jucatori au ajuns pe zero cu armata, iar unii au ajuns in top 10 la productii ... NU acuz pe nimeni - doamne fereste - dar daca lasi oamenii la produs si armata zero esti client sigur ... .... ....... Apoi gandeste-te ca eu transform toti oamenii in tarani si nu-i las pe camp ...  |
|
Back to top |
|
 |
gavroche
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:02 am Post subject: |
|
|
dorazdu wrote: | nightwolf wrote: | e problema ta cu cat food stai. da' atunci nu te plange ca ti-ar lua o gramada un attacker ...
Ai gandit ca un adevarat "Attacker". Bravos ...
Si de ce nu ar trebui sa te intrebi inainte de atac ce vrei ... De ce sa ataci in BEZNA MINTI ....
Daca ai vazut pagina de atac ai observat ca anumiti jucatori au ajuns pe zero cu armata, iar unii au ajuns in top 10 la productii ... NU acuz pe nimeni - doamne fereste - dar daca lasi oamenii la produs si armata zero esti client sigur ... .... ....... Apoi gandeste-te ca eu transform toti oamenii in tarani si nu-i las pe camp ...  |
dap.. dar nu ar trebui sa ia shi casele ??? ca doar daca ai macarale.. sji pe alea le poti fura... |
|
Back to top |
|
 |
nightwolf
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 10:27 am Post subject: |
|
|
buna idee! pleci cu macaralele dupa tine
lol
(de obicei casele le darami sau le dai foc ) |