View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
terminatorul
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:06 pm Post subject: trade!! |
|
|
ce se intampla cu piata?am vandut 100 de arme si dupe care ami spune ca:
Can't sell more then you own or not enough transactions available!
si yo am :
nr of transactions: 100 nr of transactions per turn: 11
si am facut doar o tranzactie pe acest turn
ce sa intamplat? |
|
Back to top |
|
 |
`2pac4you`
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:49 pm Post subject: |
|
|
are dreptate ca nr of tranzactions inseamna cate arme poti sa vinzi nu cate tranzactii mai ai!!asta nu e bine daca vrei sa scoti ceva din piata!!macar de s ar aduna si tranzatiile astea sa nu se mai opreasca la 100 sau la 300 la aia mai mari ar trebui sa fie o cifra mai mare pt ca sa poti scoate bani si din asta!!astfel nu asi mai are rost tradeul!!! |
|
Back to top |
|
 |
anjel
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 1:16 pm Post subject: |
|
|
ba da, isi are rostul. pentru ca daca ar fi cum spui tu, nu ar mai avea rost banca.
dar as face o observatie aici: ar putea fi un research care sa iti dea dreptul la mai multe tranzactii, si unul care sa mareasca numarul de tranzactii/tura. |
|
Back to top |
|
 |
bashar Forum Admin
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 10:09 am Post subject: |
|
|
cu trade foarte mare si forge la fel se poate scoate bani din asta si de asta exista limitarea cu nr de tranzactii
idee buna cu un research |
|
Back to top |
|
 |
anjel
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 2:42 pm Post subject: |
|
|
lol. pai tocmai cu astea scot bani de asta ziceam de un research ... cum e la mining, agriculture, etc ... +5%, +10% sau eu stiu ... ceva de genul ...  |
|
Back to top |
|
 |
dorazdu
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 8:35 am Post subject: |
|
|
Asa e .... si eu am inceput sa scot bani de acolo. Dar cred ca m-am prins prea tarziu.
Nu stiu care ar fi solutia. Nu-mi convine ca e limitat, dar sa fim realisti daca nu ar fi limitat as exagera.
Parerea mea e ca cel mai bine e sa fie limitat numarul de arme pe care il poti produce - sa zicem x din fiecare tip de arma /pe turn. |
|
Back to top |
|
 |
|